Nexe grupa darovala sportsku opremu maratoncima

Nexe grupa, rukometni klub Nexe i tvrtka JAKO nagradili su paketima sportske opreme trkače najvećeg štafetnog ultramaratona u Hrvatskoj „Od velikog do malog Vukovara“.

Josip Ergović, član uprave za komercijalne poslove Nexe grupe, članovima Udruge rekreativnog trčanja Nexe Team Našice i članovima Hrvatske vojske koji su dionicu Vukovar-Sunja istrčali preko 100 km darovao je ruksake, trenirke i dresove rukometnog kluba Nexe.

“Izražavam zadovoljstvo suradnjom RK Nexe, URT Nexe Teama i Nexe grupe koju smo proširili donacijom sportske opreme. Uz ruksak i trenirku, tu je i dres RK Nexe kojeg su trkači rado primili i vjerujem da će ga sa zadovoljstvom nositi.” – rekao je Josip Ergović, te se zahvalio Nexe Teamu što su ga pozvali da bude zajedno s njima sudionik utrke i što je mogao dati svoj doprinos dionicom Našice – Orahovica.

Tomislav Gall, predsjednik URT Nexe Team-a, izrazio je zadovoljstvo što je Nexe grupa bila sponzor najvećeg štafetnog ultramaratona u Hrvatskoj u dionici od 305 km.

“Ovdje među prisutnim trkačima nalaze se osobe koje su na maratonu istrčale dionicu preko 100 km, Srećko Zaplatić iz Udruge maratonaca Sisačko-moslavačke županije ‘Heroji ne umiru’, pripadnici Hrvatske vojske Pavlović, Musić i Srnec, legenda maratona u Hrvatskoj, gospodin Štrbac i član Nexe Team-a Dejan Šoufek koji je istrčao 127 km.” – rekao je Tomislav Gall.

Trkač Marko Srnec iz Sunje rekao je kako je oprema koju su dobili potvrda i nagrada onoga što su odradili prije nekoliko mjeseci kada su trčali za one kojih više nema, za mnogobrojne žrtve kako ih se nikada ne bi zaboravilo.

Izvor Nexe

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.