/Nexe drži korak sa Slatinom i nakon gostovanja u Brodu ŽUPANJA JE I DALJE BEZ BODOVA
rk požega fb

Nexe drži korak sa Slatinom i nakon gostovanja u Brodu ŽUPANJA JE I DALJE BEZ BODOVA

Slatina je i dalje na čelnoj poziciji no Nexe ima jednak broj bodova i prati lidera, a s bodom manje slijede Nova Gradiška i Osijek. Vodeća petorka je ubilježila pobjede nad ekipama iz donjeg doma od kojih su u najtežoj situaciji rukometaši Županje koji su i dalje bez bodova.

1

 

Nekoliko riječi o dojmovima sa gostovanja u Slavonskom Brodu rekao je trener Ivan Tomičić. „Dogovor prije utakmice je bio da se postavimo dominatno i sa ulogom favorita, što su dečki pokazali na početku utakmice i odmah krenuli sa vodstvom i visokim tempom. Uz dobru rotaciju visoki nivo igre smo držali svih 60 minuta što nam je donijelo dobar rezultat s ovog teškog gostovanja. Čestitke mojim igračima na pobjedi, a domaćinu na fer i korektnoj utakmici.” (Izvor RK Nexe)

ĐAKOVO – ŽUPANJA  33:30 (16:11)

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 100. Suci: Nikola Knežević i Dalibor Tunuković (Vrpolje).

ĐAKOVO: Serdarević, Božičević 9, Perković 2, Omrčanin 2, Lasić 3, Jarčević 3, Kokanović, Pešut, Klepo 7, Orlović, Poplašen 1, Gilman, Kapetan, Matačić 6, Dramac. Trener: Domagoj Perlić.

ŽUPANJA: Šego 1, Gagulić 5, Huber, Tomašević 6, Sarić 1, Alajcica, Doknjaš 9, Relatić 2, Zovak 4, Vuković 1, Oršolić Ostružnjak 1, Miličić, Nađ. Trener: Mihovil Ostružnjak.

 

2

Foto FB RK Požega

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.