/Nexe donirao dres i postao dio sportske obitelji SPORT U MOM GRADU, BIH I REGIJI
nexe dres

Nexe donirao dres i postao dio sportske obitelji SPORT U MOM GRADU, BIH I REGIJI

novotravničkom Domu kulture, početkom prosinca, otvorena je jedinstvena izložba na ovim prostorima pod nazivom “Sport u mom gradu, BiH i regiji”, autora Velimira Bugarina. Mnogobrojni posjetitelji bili su zadivljeni brojem izloženih sportskih eksponata – od potpisanih dresova, medalja, vaterpolo kapica, reketa do knjiga i slika poznatih sportaša s područja Bosne i Hercegovine, ali i regije, među kojima je i Hrvatska, točnije Našice.

Doprinos ovoj izložbi dao je i Rukometni klub Nexe doniravši potpisani dres kluba te navijački šal. Nexe se tako pridružio sportskoj obitelj s više od 80 klubova i saveza iz regije. Velimir Bugarin, autor izložbe prilikom obraćanja okupljenima zahvalio se svim klubovima i pojedincima koji su dali svoj doprinos kako bi postavka bila što autentičnija. Cilj ovog projekta je upoznavanje mladih s poviješću sporta na ovim prostorima. Ova izložba zapravo je sportski kutak veće cjeline “Igračke, igre i djetinjstvo kroz XX. stoljeće”.

Izvor Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.