/Nexe danas igra uzvrat s Pelisterom PRIJENOS NA ARENA SPORTU
nexe

Nexe danas igra uzvrat s Pelisterom PRIJENOS NA ARENA SPORTU

Nakon prošle utakmice na domaćem terenu gdje su Gromovi pobijedili goste iz Makedonije RK Eurofarm Pelister s tri gola razlike sutra slijedi uzvratna utakmica knock – out faze SEHA Gazprom lige u kojoj RK Nexe traži pobjedu. O gostovanju u Bitoli trener Hrvoje Horvat je istaknuo da će Eurofarm pokušati iskoristiti prednost domaćeg terena, to jest, Gromovi će morati biti jako koncentrirani na igru zbog fanatičnosti navijača Eurofarama.

Također, RK Nexe će zadržati onakvu igru u obrani kakvu je pokazao u prvoj utakmici, a morat će poboljšati igru u napadu, odnosno, smanjiti broj tehničkih pogrešaka kojih je bilo dosta na obje strane, a rezultat su nedostatka službenih utakmica te ozljeda nekih ključnih igrača. Što se tiče zdravstvenog kartona svi Gromovi koji istrče na parket bit će 100% spremni za izuzetno zahtjevnu utakmicu, utakmicu o kojoj ovisi nastavak natjecanja u SEHA Gazprom ligi.

Utakmica je na rasporedu večeras 12. 02., a moći će se pratiti na Arena Sport 4. kanalu od 20:15h.

Izvor Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.