/Nexe će ponovo na slovensku turneju zbog pauze u SEHA ligi KRKA I TRIMO TREBNJE ĆE BITI SUPARNICI NAŠIČKOG KLUBA
NEXE

Nexe će ponovo na slovensku turneju zbog pauze u SEHA ligi KRKA I TRIMO TREBNJE ĆE BITI SUPARNICI NAŠIČKOG KLUBA

Pauze od 10-tak dana ne igranja u SEHA Gazprom ligi nikako ne odgovaraju sudionicima lige pa tako niti Gromovima, te su upravo zbog takvih dužih perioda dogovorene nove prijateljske utakmice. Tako je trener i Uprava kluba odlučila kako će se u Sloveniji odigrati dvije prijateljske utakmice u kojima će našički rukometaši uspostaviti uobičajeni ritam.

Prva utakmica igra se već večeras u SD Stopiče u mjestu Stopiče kod Novog Mesta protiv ekipe RK Krka s početkom u 19 sati. Nakon toga, sutra rukometaši Nexea će odigrati utakmicu u Trebnju protiv RK Trimo Trebnje, a ta utakmica započet će u 17.30 sati.

Ove prijateljske utakmice definitivno će odlično poslužiti za održavanje natjecateljske forme igrača kako bi se nastavio niz pobjeda našičkog ligaša u SEHA Gazprom ligi.

Foto NEXE

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.