Nevrijeme poharalo stadion Pazarište u Đakovu

Nažalost ružne vijesti dolaze nam iz Đakova, večerašnje nevrijeme napravilo je veliku štetu na Pazarištu, stadionu Đakovo Croatije.

Đakovački trećeligaš proteklih se godina zaista istaknuo značajnim ulaganjima u sportsku infrastrukturu, puno toga se napravilo kako bi se stvorili što kvalitetniji uvjeti za rad prije svega mnogobrojnih mlađih kategorija, a onda naravno i prve momčadi. Ovo je prvi puta da se radi veliki korak unatrag, no protiv prirode se ne može. Ne dvojimo da će sve ovo ponovno mobilizirati ljude koji vode klub da se sve vrati u dojučerašnje stanje, vjerojatno i puno kvalitetnije.

Dragi naši navijači, sugrađani, treneri, igrači,

Od srca hvala svima na pozivima i porukama podrške! Najbitnije od svega da se nikom ništa u krugu stadiona nije dogodilo! ????

Hvala roditeljima naših malih igrača, koji su se odmah stavili na raspolaganje!

Hvala našim trenerima, našim seniorima koji su odmah htjeli priskočiti u sanaciju, koja naravno nije moguća trenutno dok službe ne utvrde stanje krova i tribine!

Također hvala na brizi svim nogometnim klubovima i drugim sportskim kolektivima koji su nas kontaktirali i ponudili svoju pomoć.

Još jednom najbitnije da se nikom nije ništa dogodilo i da je nastala samo materijalna šteta koja će se popraviti.

Hvala svima! ❤????

HNK ĐAKOVO CROATIA – stoji na klupskoj Facebook stranici.