Nevjerojatno: Nova promjena na klupi Croatije Zmijavci

Turbulentno je bilo ljeto za Nogometni klub Croatia iz Zmijavaca, pred sam početak sezone su, nakon silnih kvalifikacija po raznim ligama pa odustanka odnosno gašenja Intera, doznali da ostaju među drugoligašima. Te uvodne turbulencije su se malo primirile u uvodu sezone, ali onda su stigle još veće i snažnije pa je danas objavljeno da je klupu Croatije napustio i Darko Dražić, već četvrti trener ove sezone.

Oglas

Uoči sezone klupu je preuzeo Goran Karlogan koji je nakon poziva iz Hajduka otišao biti pomoćnih prezimenjaku Mislavu, sasvim opravdano i razumljivo i od Gorana i od Croatije da mu nije radila problem oko odlaska u Split. No, sve nakon toga je imalo malo smisla.

Oglas

Po odlasku Karoglana kormilo je privremeno preuzeo pomoćnik Emijlijo Jergović, a kao dugoročno rješenje ubrzo je stigao dvojac Marin Oršolić – Marko Kartelo koji se sam povukao nakon nekoliko lošijih rezultata, nakon njih dolazi Darko Dražić koji je s momčadi proveo točno 11 dana, prvu utakmicu odradio a da praktično nije stigao upoznati sve igrače po imenima, pa je nakon četiri treninga i druge utakmice – smijenjen!

Oglas

Priča koju donosi pouzdani Dalmatinski nogomet zaista ide u sferu bizranih priča i još je jedna potvrda da je lakše maknuti trenera nego li nekoliko igrača. Već je u izjavi za Sportalo nakon minimalnog poraza od Solina Dražić dao naslutiti da vodi borbu s dijelom svlačionice koji “priča van terena, a njega zanima samo ono na terenu”, na kraju se čini da su te priče van terena presudile, jer suludo bi bilo očekivati od bilo kojeg trenera da u 11 dana donese nekakve velike promjene. Vijest o smjeni još nije potvrđena na službenim stranicama kluba, samim tim nema vijesti ni o novom rješenju na klupi.