/Nevjerojatne scene iz BiH: Trener spriječio igrača pa slavio sa sucem BIH KOŠARKA U CRNOJ RUPI
Screenshot_1

Nevjerojatne scene iz BiH: Trener spriječio igrača pa slavio sa sucem BIH KOŠARKA U CRNOJ RUPI

Zaista nevjerojatne scene stižu nam iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, one košarkaške, s dvoboja KK Leotar Trebinje – HKK Čapljina. Video nam je poslao Dino Peraica, sjajni vinkovački košarkaš koji je protekle sezone bio suigrač jednom od glevnih aktera ove priče.

Naime, Preston Bungei se spremao opaliti tricu kad ga je po ruci udario – trener! Da stvar bude gora, dva metra dalje bio je sudac koji je to morao vidjeti, no ne samo da nije vidio nego je promašaj Prestona s trenerom – proslavio! Pogledajte što je Napisao Peraica, a onda i sam video:

Inače nisam osoba koja bi javno prozivala ali u ovom videu je nažalost sva sramota sporta ovih prostora.
Manje je bitno što je ovo top liga BiH, nije ništa bolja situacija ni u Hrvatskoj, Srbiji itd. Također ovo je jedan od razloga zašto je sport pao na najniže grane od kako sam ja i stariji puno od mene u sportu.
Suigrač iz prošle sezone Preston Bungei (odličan košarkaš i još bolji momak) je poslao uradak gdje se vidi da ga protivnički trener domaćinske ekipe KK Leotar Trebinje na šutu za tri poena iz kuta ometa i udara po rukama te u nastavku videa DAJE 5 SUCU?!?!? Ljudska glupost stvarno nekada nema granica.

Podijeli
  •  
  •  
  •