/Neuhvatljivi Denis Dizdar zabio četiri gola! BARANJSKA LIGA
Screenshot_20190516-115401_Messenger

Neuhvatljivi Denis Dizdar zabio četiri gola! BARANJSKA LIGA

Nakon 16. kola Baranjske lige Napredak je i dalje na vrhu tablice, a uz njega je NK “Jovan Lazić”. Pobjedničke ekipe ovog kola su Sloga, Luč, Jovan Lazić te Napredak. Najbolji strijelci ovog kola su Dizdar sa četiti pogotka, Vuka sa tri te Tojčić, Gajić i Mandić sa dva pogotka.

Susret između Sloge i Graničara završio je rezultatom 5:2. Kod domaćih najbolji je bio Denis Dizdar sa četiri pogotka, a jedan pogodak zabio je Balog, kod gostujuće ekipe precizni su bili Tomoković i Vuksanić.

U dvoboju između Croatie i Luči konačni rezultat je 0:3. Za goste dva gola je zabio Tojčić, a jedan je zabio Kolarić.

Utakmica između Jovana Lazića i Davora završila je rezultatom 5:1. Kod domaćih raspoložen je bio Marijan Vuka sa tri gola, a po jedan pogodak zabili su Damjanović i Mišković, a za gostujuću ekipu precizan je bio samo Ceglec.

U susretu između Radnika i Napretka konačni rezultat je 0:7. Za gostujući ekipu po dva pogotka zabili su Gajić i Mandić, a po jedan gol zabili su Horvat, Vida i Kobeščak.

U sljedećem, 17. kolu Baranjske lige odigrat će se utakmice između Jovana Lauića i Sloge, Davora i Radnika, Napretka i Ribara, Zmaja i Croatie te Luči i Graničara.

Screenshot_20190516-082544_Drive

Podijeli
  •  
  •  
  •