Neugodan poraz Osijeka na domaćem terenu

Odbojkašice ŽOK Osijeka su u sklopu 10.kola Superlige na domaćem terenu Gradskog Vrta ugostile odbojkašice OK Kaštela te su upisale neugodan poraz rezultatom 1:3 (25:18, 14:25, 17:25, 8:25).

Oglas

Utakmica je jako dobro počela za domaće igračice, gošće iz Dalmacije nisu imale lijeka za mlade Osječanke te je prvi set završio na strani Osijeka. Nakon pauze između setova, na teren kao da izlaze dvije potpuno različite ekipe te su Kaštelanke preuzele dominaciju u susretu. Sljedeća dva seta završavaju na njihovoj strani, a u posljednjem setu se igra Osijeka potpuno raspala te su Kaštelanke rutinski privele utakmicu kraju nakon 89 minuta odbojke.

Oglas

Libero Osijeka Mia Kainz je za službene stranice Kluba rekla:

Oglas

“Dobro smo započele utakmicu i zadovoljne smo prvim setom. U drugom setu nam je pala igra, a isto tako i atmosfera te nam je bilo teško izvući se iz toga. Žao mi je što nismo iskoristile priliku na domaćem terenu, ali treniramo dalje i pripremamo se za nadolazeću utakmicu protiv HAOK Rijeke.”

Sljedeći vikend donosi teško gostovanje za Osijek jer idu na noge Rijeci, a odbojkašice Vukovara nakon slobodnog vikenda zbog proboja koronavirusa trebale bi igrati na gostovanju kod OK Kaštela.

Ostali rezultati ovog kola su:

OK Marina Kaštela 3:0 OK Veli Vrh

OK Brda 0:3 OK Karlovac

ŽOK Dubrovnik 3:2 OK Split

OK Dinamo 1:3 HAOK Rijeka CO