Nenad Dandić novi je predsjednik NK Belišće

Ispadanje iz Druge NL donijelo je očekivano puno promjena u Belišću, pa i onu na čelnoj klupskoj poziciji. Naime, 5. srpnja održana je izvanredna Skupština Kluba, a na njoj je podršku za vođenje kluba dobio Nenad Dandić.

Nenad Dandić okupio je i novi Izvršni odbor u kojem će uz njega biti Drago Dumančić, Darko Novoselnik, Andrijana Novoselić, Tomislav Šimić-Jelić, Zoran Blažević, Vladimir Kolarić, Ivan Lazić, Dorotea Jurić, Božidar Vrhovec i Milan Miličević. Nadzorni odbor kluba činit će Domagoj Varžić, Branko Kaptalan i Dušan Vurdelja.

Za sportsku politiku će se brinuti novi Sportski direktor čije ime još nije otkriveno, no doznajemo da je riječ o bivšem igraču Belišća iz vremena kada se osvajao naslov prvaka, a koji već ima iskustva u ovim poslovima. I na planu igračkog kadra se već ozbiljno radi i nekoliko kvalitetnih pojačanja je dogovoreno, čeka se naravno da to postane i službeno no iz onoga kako je momčad posložena, ambicija povratka u Drugu NL je jasna. Prvu momčad bi u sezonu trebao povesti Miodrag Vučenović o čemu smo već pisali, naravno da to ne može biti službeno dok ne “amenuje” novi IO.