Nenad Bjelica: “Ne želim Osijeku biti na teret…”

Nakon katastrofalnog poraza od kazahstanskog Kilzižara na domaćem terenu i ispadanja iz europskih natjecanja već na prvoj prepreci Nenad Bjelica našao se na udaru tribina koje su ga pozivale na odlazak s klupe Bijelo plavih. Trener Osijeka nakon susreta se pojavio pred novinarima i preuzeo svu odgovornost za poraz svoje momčadi.

Oglas

“Razumijem da su navijači razočarani. Oni su nas zaista sjajno bodrili na početku ove sezone i nemam im što drugo reći nego im se ispričati. Treba prespavati noć. Sjest ću i razgovarati s predsjednikom jer toliko volim NK Osijek da klubu nikad ne bih bio na teret.”

Oglas

Što sam rekao igračima? Ništa, nisam bio u svlačionici, prvo moram izanalizirati sebe i svoje odluke, onda i ono što su oni odigrali.  Kad imate 16 igrača koji su u lošoj formi, onda znači da je kriv trener, a ne igrači.

Oglas

“Nismo imali rješenja, šutevi koji su bili rješenje su bili neprecizni. Nismo imali raspoloženo igrača koji može napraviti razliku. Ovo je katastrofalan rezultat za nas i velika sramota. Preuzimam odgovornost za ovo.”