Nenad Bjelica dao podršku Udruzi trenera

Udruga hrvatskih nogometnih trenera pomalo raste pri čemu najviše prednjači istarska regija. Iako je inicijativa potekla iz naše regije i većina ljudi koji su sudjelovali u osnivanju su Slavonci pa je i samo sjedište udruge u konačnici u Osijeku lijepo je vidjeti da je ideja prihvaćena nacionalno te da se iz drugih dijelova Hrvatske odaziva i učlanjuje sve više trenera.

Članstvo je i dalje besplatno, proces registracije traje nekoliko minuta, a nemjerljive su dobrobiti koje možete ostvariti kroz članstvo Udruge pa donosimo još jednom preporuku i link za registraciju – UČLANI SE!

Dočekali smo potporu i  trenutno jednog od najcjenjenijih hrvatskih trenera pa prenosimo post s FB stranice udruge:

Nenad Bjelica je predstavljao sve hrvatske trenere kroz utakmice lige prvaka sa GNK Dinamo Zagreb u protekloj sezoni.⚽️

Ovom prilikom Nenad poziva sve trenere da nam se pridruže kako bi u budućnosti svi zajedno gradili identitet hrvatskog trenera.

Hvala Nenadu na ukazanom povjerenju i želimo mu puno uspjeha u budućnosti.

Sami idemo brže ali zajedno možemo dalje!

Nenad Bjelica podržao UHNT-a⚽️🇭🇷

[15.05.2020📮📝PODRŠKA I ČLANSTVO]Nenad Bjelica je predstavljao sve hrvatske trenere kroz utakmice lige prvaka sa GNK Dinamo Zagreb u protekloj sezoni.⚽️Ovom prilikom Nenad poziva sve trenere da nam se pridruže kako bi u budućnosti svi zajedno gradili identitet hrvatskog trenera. Hvala Nenadu na ukazanom povjerenju i želimo mu puno uspjeha u budućnosti. Sami idemo brže ali zajedno možemo dalje!

Objavljuje Udruga hrvatskih nogometnih trenera-UHNT u Petak, 15. svibnja 2020.

Foto FB GNK Dinamo