Nenad Bjelica će održati predavanje u Belom Manastiru

Dana 16.12.2021. (četvrtak) s početkom u 17.00 sati jedan od najboljih hrvatskih nogometnih trenera i sadašnji trener Osijeka Nenad Bjelica održat će zanimljiv i koristan nogometni seminar u Belom Manastiru, P+8 (Ljepotica – konferencijska sala).

Oglas

Tema seminara „Kako stvoriti uspješnu momčad“ što je trener Bijelo plavih već zorno pokazao u praksi stvorivši u nekoliko navrata vrlo uspješne momčadi kako u Austriji tako i nakon povratka u domovinu napisavši lijepu priču s Dinamom kao što trenutno radi u gradu na Dravi.

Oglas

Seminaru mogu prisustvovati osobe koje imaju valjanju COVID potvrdu ili negativan test. Organizacija uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Organizator seminara su vrijedni djelatnici Nogometnog središta Beli Manastir te Zajednica športskih udruga grada Belog Manastira.

Oglas

Sjajan potez saveza i zajednice bilo bi doista šteta propustiti jer definitivno Nenad u ovome trenutku sigurno ima puno toga za reći i prenijeti kolegama u struci i definitivno je najpozvaniji trener u Lijepoj našoj pričati o gore navedenoj temi.