/U nedjelju na Mačkamami pada odluka o prvaku OSJEČANKE TREBAJU PODRŠKU S TRIBINA
žnk osijek

U nedjelju na Mačkamami pada odluka o prvaku OSJEČANKE TREBAJU PODRŠKU S TRIBINA

Pred nogometašcama Osijeka je pravo finale sezone. Nakon godina apsolutne dominacije u hrvatskom ženskom nogometu Osiječanke u ovoj sezoni imaju pravog konkurenta u djevojkama iz Splita. Nakon što je Split u prvom međusobnom susretu pobijedio Osijek na uzvrat dolazi s tri boda prednosti. U nedjelju se na kultnoj Mačkamami igra utakmica koja odlučuje o prvaku države. Osijek je u toku ove sezone ostao bez nekoliko važnih igračica, no to nije spriječilo Rudežovu ekipu da kompletnu proljetnu polusezonu odradi bez greške. Isto je učinio i Split pa prema očekivanjima međusobni dvoboj odlučiti o prvaku. S obzirom da je u Splitu poprilična euforija a i da imaju zaista kvalitetnu ekipu pred Slavonkama je vrlo težak izazov. Naravno, u Osijeku samo Osijek može biti favorit.

Prije svega čestitam curama i stručnom stožeru na dobro odrađenom proljetnom dijelu prvenstva gdje smo ostvarile sve pobjede i sada sa nestrpljenjem očekujemo zajedno kolo koje će odlučivati o prvaku Hrvatske. Imamo malih problema sa ozljeđenim igračicama , ali nadam se da će se sve oporaviti do nedjelje i dati ćemo sve od sebe da podignemo taj trofej na našem igralištu i da će ponovno završiti u našoj vitrini. Pozivam sve ljude kojima je stalo do nas i ovog kluba da nam pomognu da to i ostvarimo i da budu nas 12. igrač, a mi ćemo to vratiti na najbolji mogući način – pozvala je raspucana Lorena Balić.

Pravo je vrijeme da Osijek pokaže da je nogometni grad, nakon što su mlađe kategorije Osijeka poharale državni kup, a Prva momčad osvojila treće mjesto i osigurala Europu vrijeme je i da cure produže svoju dominaciju novim naslovom prvaka. Sportski događaja nema, barem ne ovakvih pa je to prilika svim ljubiteljima nogometa da nedjelju pohode Mačkamamu pomognu našim nogometašicama.

Podijeli
  •  
  •  
  •