Ndockyt potpisao s Osijekom do 2023.

Odmah po svršetku iznimno uzbudljive sezone, u NK Osijek su krenuli rješavati neke prioritete za iduću natjecateljsku godinu. Prvi potez je otkup ugovora Merveila Streekera Valthyja Ndockyta (22). Reprezentativac Konga je i službeno postao igračem našeg prvoligaša! Sve je riješeno i sa španjolskim Getafeom za koji je bio vezan, da bi sada potpisao višegodišnju vjernost Bijelo-plavima.

Oglas

Apsolutno je zaslužio da ga potpišemo kao svoga igrača, uz otkup ugovora i dogovorenu suradnju na tri godine. I publika je, ne samo kod nas, prepoznala da je riječ o velikom potencijalu i za budućnost našeg Kluba. Ima brzinu, dribling, prodornost i vjerujem da će ubuduće biti i konkretniji što se tiče golova jer po tom pitanju baš i nije imao sreće, iako je puno pokušavao. Ovo je pokazatelj da nastavljamo dalje i činimo sve da bi Osijek u novoj sezoni bio još bolji, jači i uspješniji, istaknuo je sportski direktor Alen Petrović.

Oglas

Odlično se osjeća u gradu na Dravi

Oglas

Merveil je također iskazao zadovoljstvo ovakvim raspletom situacije. U više je navrata isticao da mu je ugodno u našoj sredini i da se i ubuduće vidi među Osječanima.

Osijek je prekrasan grad u kojem su ljudi topli, što mi je olakšalo prilagodbu. Osjećam se odlično ovdje i to je svakako pridonijelo odluci da se nastavim dokazivati u sadašnjem klubu. Sviđa mi se nogomet u HNL-u, puno je jakih utakmica i mislim da je ovo prava sredina za napredovanje u karijeri. Želim biti što bolji, Osijek ima visoke ambicije i ciljeve i na meni je da pomognem u tome što više mogu. Šteta što nas neće biti u kvalifikacijama Lige prvaka, ali igrat ćemo Europu i potruditi se u prvenstvu biti uspješniji nego sada, poručio je Ndockyt.