Nažalost i naš Krunoslav Rendulić je imao pozitivan nalaz

Umjesto nastavka bajke i proživljavanja lijepih dana nakon izborene Prve HNL Šibenik se našao u problemima. Očito ćemo svi još dugo imati problem s organizacijom treninga i natjecanja u svim sportovima pa se i novi prvoligaš suočio sa suživotom s koronavirusom.

Strateg Šibenika i naš Slavonac Krunoslav Rendulić je imao pozitivan nalaz pa su se shodno toj situaciji u samoizolaciji našli i trener vratara Ivica Matas, sportski direktor kluba Ivan Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić te predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat koji su s njim bili u kontaktu.

Unatoč tome nogometaši Šibenika su krenuli s pripremnim periodom čiji će uvodni dio morati odraditi bez glavnog stratega, a nadamo se da će on što prije natrag u sedlo. Ovim putem želimo Krunoslavu što brži povratak na posao i što skorije ozdravljenje.
Trener Rendulić se osjeća dobro i trenutno ne pokazuje simptome bolesti. U stalnom je kontaktu s epidemiološkom službom te se nalazi u samoizolaciji. HNK Šibenik također želi podsjetiti da je poštivao preporuke i mjere koje je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo te će se tokom sljedećih dana vršiti dezinfekcija cjelokupnog športskog objekta “Šubićevac”. Isto tako, nadzirat će se sve ostali zaposlenici HNK Šibenik i Javne ustanove Športski objekti Šibenik – stoji na klupskoj stranici Šibenika.
Foto HNK Šibenik