Nataša, Nikola i David na prvenstvu Europe u Poljskoj

U ovim vrućim ljetnim danima, dok većina vukovarskih sportaša miruje, mladi članovi Kluba dizača utega „Vukovar“, dižu tone i tone utega, pripremajući se za predstojeće Prvenstvo Europe u Poljskoj za uzrast U17. Na ovoj predstojećoj smotri najboljih mladih dizača utega kadeta, koje se održava od  20.-27. kolovoza, nastupit će 233 natjecatelja iz 31 zemlje a među njima i troje Vukovaraca.

Oglas

Oglas

Odlukom Izbornika mlade Hrvatske Reprezentacije, boje Republike Hrvatske, branit će troje Vukovaraca i to NATAŠA DERMIČEK do 55 kg., NIKOLA TODOROVIĆ do 73 kg. i DAVID TODOROVIĆ do 81 kg. Imati troje natjecatelja u Hrvatskoj Reprezentaciji na Prvenstvu Europe, nije mala stvar, u klubu su ponosni na svoju djecu, koja će dostojno predstavljati svoj klub i svoj Grad Vukovar u Poljskoj. Očekivanja su da se naša djeca plasiraju među prvih 15 i da se vrate sa postavljenim novim rekordima.

Oglas

Na spisku Izbornika bilo je i ime Srđana Mrđenova i da je ostvaren njegov nastup, bio bi to povijesni trenutak nastupa četiri Vukovarca u Hrvatskoj Reprezentaciji ! Nažalost  Srđan je privatne obveze stavio ispred reprezentativnih i opravdano je skinut sa spiska putnika za Poljsku. Prije puta u Poljsku, naši Reprezentativci će uz ostale članove kluba, nastupiti u Splitu 14. kolovoza  na Prvenstvu Hrvatske za uzraste U20 i U23, sa kojeg se očekuju dobre vijesti o osvojenim novim odličjima i titulama Prvaka Hrvatske