Nataša Dermiček i Nikola Todorović na prvenstvu svijeta brane boje Hrvatske

Po Kalendaru natjecanja Međunarodne dizačke federacije IWF, ovogodišnje Prvenstvo svijeta za uzrast U17, održava se o d 05.-12. listopada u gradu Jeddahu u Saudijskoj Arabiji. Za ovu smotru najboljih mladih dizača utega, prijavljena su 303 natjecatelja iz 59  zemalja. Odlukom izbornika mlade Hrvatske reprezentacije u dresu sa državnim grbom na ovom natjecanju, boje Hrvatske, branit će i dvoje Vukovaraca.

Oglas

NATAŠA DERMIČEK će nastupiti u kategoriji do 59 kg. a NIKOLA TODOROVIĆ u kategoriji do 73 kg.

Oglas

Poziv Izbornika stigao je i za DAVIDA TODOROVIĆA, ala on nažalost neće moći put Saudijske Arabije, jer je zbog pojave virusa u razredu Medicinske škole u Osijeku, mora u izolaciju. Odlazak u Saudijsku Arabiju na prvenstvo svijeta je već veliko priznanje kako za klub, tako i za Grad Vukovar.

Oglas

Godi saznanje da će „moji“ mladi natjecatelji braniti boje Republike Hrvatske na prvenstvu svijeta, što je satisfakcija za sav trud koji ulažem na svakodnevnim treninzima a činjenica da Klub  dizača utega „Vukovar“ jedini u Gradu Vukovaru ima članove Reprezentacije, govori da smo dobro radili u proteklim godinama. Od Nataše i Nikole, očekujem da dostojno predstave svoj klub, svoj Grad Vukovar i Republiku Hrvatsku i plasmane unutar prvih petnaest – riječi su trenera Milana Kordića.