Nastavak radova na stadionu Sloge iz Novih Mikanovaca

I u novoj se godini vrijedno i intenzivno radi na igralištu Sloge u Novim Mikanovcima. Krajem prošle godine, na samom je igralištu postavljen dio za djecu s brojnim sadržajima i antistres podlogom. Uz netom postavljeno dječje igralište, krajem 2021. godine stiglo je i rješenje glavnog projekta za izgradnju malonogometnog terena s umjetnom travom na stadionu Sloge. Planirani radovi vezani za izgradnju malonogometnog igrališta predviđeni su za ljeto ove godine.

U klubu ne staju s radovima, pa je tako trenutno u fazi izrada sjenice s roštiljem. Upravo je danas je završeno betoniranje temeljne ploče sjenice, a sljedeći je tjedan u planu zidanje roštilja. Iz kluba pozivaju sve prijatelje Sloge, koji su voljni pomoći, da se odazovu na radne akcije sljedeći tjedan.

U nedjelju je planiran početak priprema seniorske ekipe Sloge. Od 15 će sati u Novim Mikanovcima Sloga krenuti s pripremama za nastavak natjecanja u vinkovačkoj 2. ŽNL.
Uprava Sloge zahvaljuje se na pomoći Damiru i Ediju Jurčević, Željku i Ivanu Marinčić, te Peri Cindriću i Damiru Sušcu. Posebna pak zahvala ide Općini Stari Mikanovci i načelniku Mariju Milinkoviću na svim pomoćima za brojne sadržaje na samom igralištu.