Nastavak prvenstva nakon zimske pauze u 1.HRL Sjever za rukometaše

Nakon zimske pauze u kojem su ekipe konsolidirale svoje redove, ovaj vikend započinje i drugi dio sezone za rukometaše u 1.HRL Sjever pa će tako sva 3 slavonska prvoligaša u pogon.

Rukometaši Osijeka iza sebe imaju odličnu polusezonu, a koja je okrunjena 1.mjestom na ljestvici prvoligaša pa tako Osječani u nastavak sezone ulaze kao lovina. Prvi protivnik će biti Maksimir Pastela u Zagrebu, a i prvi susret ove sezone između ove dvije ekipe je dao naslutiti kako se radi o neugodnom protivnik. Maksimir je trenutno trećeplasirana ekipa prvenstva pa nas očekuje veliki derbi odmah na startu proljetnog dijela sezone. Susret je na rasporedu danas, s početkom u 12:45h u Kutiji Šibica.

Rukometaši Požege također imaju odličnu polusezonu iza sebe, a s obzirom da dijele prvo mjesto s Osijekom možemo reći da nas očekuje jako zanimljiv nastavak sezone. Prelog je prvi protivnik koji će testirati Požegu, ali radi se o posljednjeplasiranoj pa bi tako Požega mogla rasporediti minutažu na sve igrače iz zapisnika i tako pozitivno otvoriti proljetni dio sezone. Početak ovog susreta je danas, od 19 sati u sportskoj dvorani Prelog.

Posljednji slavonski prvoligaš, rukometaši Đakova, prvi proljetni susret će odraditi protiv Čakoveca na domaćem terenu. Dosad su Đakovčani ostvarili 4 pobjede u 13 odigranih kola tako da će definitivno u proljetnom dijelu sezone nastojati ostvariti puno bolje rezultate, ali i plasman na tablici. Čakovec je vrlo neugodan protivnik, no uz odličnu pripremu i maksimalan angažman, Đakovo bi moglo napakostiti Čakovčanima. Susret je na rasporedu danas, od 19 sati u sportskoj dvorani u Đakovu.

Ostali parovi su:

Dugo Selo – Sisak

Ivanić – Novi Zagreb

Vidovec – Virovitica

KTC – Metalac