/Našički taekwondoaši odlični na turniru u Vinkovcima U VINKOVCIMA 230 NATJECATELJA IZ 23 KLUBA
dav

Našički taekwondoaši odlični na turniru u Vinkovcima U VINKOVCIMA 230 NATJECATELJA IZ 23 KLUBA

U subotu 9. ožujka, u Vinkovcima je održano međunarodno natjecanje 5. VINKOVCI OPEN i 2. VINKOVCI LIMAČ OPEN u organizaciji taekwondo kluba Sajnami na kojem je nastupilo 230 natjecatelja iz 23 kluba iz Hrvatske i BIH.
Taekwondo klub Našice na ovom natjecanju nastupio je sa 14 natjecatelja u borbama i KICK-u.
Na 2. VINKOVCI LIMAČ OPENU TK Našice u kategoriji borbe  za malu olimpijadu i mlađe kadete te KICK osvojio je 10 medalja, od toga 4 zlata, 3 srebra i 3 bronce.
U borbama zlatnu medalju osvojili su Karlo Strapač, Tena Ilona Jukić i Lara Falašta, srebrnu medalju Gabrijel Kuric a broncu Dino Bortek, Ana Šimić i Noa Rakić.
U KICK disciplini zlato i pehar za najbolju natjecateljicu u Ž1 kategoriji osvojila je Dora Knežević, dok su Dino Bortek i Tena Ilona Jukić osvojili srebrnu medalju.
Na temelju rezultata i ukupnim zbrojem bodova TK Našice u ukupno poretku klubova na 2 Vinkovci Limač Openu zauzeo je visoko 2. mjesto i osvojio pehar!
IMG-e548cf4879e9d55fc027f1c949104e85-V
Na 5. VINKOVCI OPENU, u kategoriji kadeta, juniora i seniora, klub je osvojio 3 medalje, 2 srebra i broncu.
U kadetskoj konkurenciji Petra Tomljanović osvojila je srebrnu medalju a Petra Mohila broncu, dok je Sara Špoljarić osvojila srebrnu medalju u juniorskoj kategoriji.
Klub nastavlja sa pripremama za nadolazeća natjecanja Zelingrad open i Čigra open.
Podijeli
  •  
  •  
  •