/Našički taekwondoaši odlični na natjecanju u Zagrebu NAJBOLJI MEĐU 17 KLUBOVA
dav

Našički taekwondoaši odlični na natjecanju u Zagrebu NAJBOLJI MEĐU 17 KLUBOVA

Taekwondo klub Našice nastupio je sa 27 natjecatelja na16. adidas Maksimir kupu, koji se održao u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu u Zagrebu. TK Maksimir slavio je 40 godina kluba te je tom prilikom darivao prijatelje kluba između ostalih darivao je i naše trenere Branka Leša i Anu Kalman. Natjecanje su otvorili članovi elitne postrojbe ATVP  sa demonstracijom samoobrane.
Natjecanje je bilo organizirano u borbama, formama i KICK-u, a na njemu je nastupilo oko 500 natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Ukrajine i BIH.
Pod budnim okom trenera Maria Anđelića ekipa KICK-a osvojila je 10 medalja i to 3 zlata, 2 srebra i 5 bronci. Na temelju osvojenih medalja u ukupnom poretku od 17 klubova taekwondo klub Našice osvojio je 1.mjesto u ukupnom poretku, a Petra Mohila proglašena je najboljom natjecateljicom sa najvećim brojem udaraca u KICK-u!!!
Branko Leš vodio je ekipu formaša koji su nastupali u A i B kategoriji te su osvojili 4 medalje i to 1 zlato, 2 srebra i 1 broncu. Upravo su te medalje osigurale da TK Našice zauzme 3.mjesto u ukupnom poretku klubova u “B” kategoriji u formama!
I na kraju naša trenerica Ana Kalman, zajedno sa pomoćnim trenericama Mateom Begić i Majom Hodanovac vodila je borbenu ekipu u juniorskoj i kadetskoj kategoriji i u maloj olimpijadi. U borbama je osvojeno 2 zlata, 2 srebra i 5 bronci.
Na kraju natjecanja zbrojem svih medalja u sve 3 discipline Taekwondo klub Našice zasluženo je zauzeo i osvojio pehar za 2.mjesto u ukupnom poretku od 41 kluba!!
Dakle na ovom smo natjecanju osvojili 6 zlata, 6 srebra i 11 bronci, pehar za 1.mjesto u KICK-u, pehar za 3.mjesto u “B” Formama i 2.mjesto u ukupnom poretku svih klubova na natjecanju!

Podijeli
  •  
  •  
  •