Našički Agrifull sjajan na CocaCola kupu – viceprvaci su Hrvatske!

Ekipa Agrifull Našice nakon gradskog(Našice), županijskog (Osijek) te na kraju regionalnog natjecanja u Slavonskom Brodu ostvarila je plasman na završnicu Sportskih igara mladih u Splitu, gdje su nastupali i ostalih 5 regionalnih pobjednika podijeljenih u 2 skupine.

Oglas

U skupini su rezultatima 2:1 bili bolji od ekipe Splita te 2:0 protiv ekipe iz Otočca. U velikom finalu nažalost poraženi su 2:0 od ekipe iz Zaboka (Kumrovec) te tako postali viceprvaci države u malom nogometu za 2004.g i mlađe. U svojoj ekipi imali su mladi našički španeri i najboljeg igrača turnira Damjana Škorića.

Oglas

Oglas

Ovim putem želim čestitati i pohvaliti ovu ekipu koja je ostavila srce na terenu ali nažalost nije išlo do kraja. Ovo je jako veliki uspjeh za njih jel su karijere tek pred njima. Također se želim zahvaliti sponzoru Agrifull Kućanci koji ih je cijelo vrijeme pratio, a na kraju i zahvala ekipi koja me je izabrala kao voditelja na ovom velikom natjecanju! Dečkići kapa do poda! – poručio je ponosni Ivan Kapraljević.

Za ekipu su nastupali: Marko Sitar, Damjan Škorić, Toni Cimerman, Petar Korov, Petar Milović, Leon Tretinjak, Dominik Kovačić, Mateo Strmečki, Petar Stanić, Filip Bićan, Marino Sverić. Voditelj: Ivan Kapraljević