/Našičanin Matej Jelić novi napadač hrvatskog prvaka? MATEJ JE UPRAVO ONO ŠTO KEK TRAŽI U NAPADU
Foto

Našičanin Matej Jelić novi napadač hrvatskog prvaka? MATEJ JE UPRAVO ONO ŠTO KEK TRAŽI U NAPADU

Kao i u svakom prijelaznom roku vrte se mnoge priče o pojačanjima praktično svih momčadi, a danas se pojavila jedna nama zanimljiva. Naime prema nekim informacijama u završnoj fazi je transfer 26-godišnjeg Našičanina Mateja Jelić u redove aktualnog prvaka Hrvatske Rijeke koja upravo večeras igra svoju prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Matej je karijeru počeo u Belišću gdje je pokazao veliki talent pa ga je prepoznao i doveo zagrebački Dinamo. Nakon nekog vremena u morom dresu krenule su posudbe u Lokomotivu, Karlovac, Lučko, a u ljeto 2013. godine zaputio se u Slovačku, u Žilinu. Tamo je Matej potpuno igrački sazrio, u sezoni 2014/15. postao je prvi strijelac lige s 19 golova što je značilo vizu za novi iskorak u karijeri! Među nekoliko klubova koji su bili u igri najkonkretniji je bio bečki Rapid, pa je Našičanin završio na lijepom plavom Dunavu u transferu vrijednom milijun Eura.

Jelić bi u Rijeku trebao doći na posudbu s obzirom na to da ga aktualni trener Rapida i ne koristi pretjerano puno. Bila bi to posudba s pravom prvokupa za momčad s Rujevice. Rijeka je u svojoj novijoj povijesti odlično birala igrače s područja Slavonije i Baranje, od Vargića, Leškovića, Jugovića do Mitrovića. Svi su pod stjenama napravili iskorak, pa ne vidimo razloga da se isto ne dogodi i sa stasitim napadačem koji je upravo ono što Keku nedostaje za još raznovrsniji napad.

Podijeli
  •  
  •  
  •