Našičani se spremaju za lov na Graničar

Jesenski viceprvaci 3. NL Istok odnosno 4. HNL nogometaši Našk-a spremaju se za proljetni nastavak natjecanja u kojem će pokušat nadoknadit zaostatak od četiri boda u odnosu na lidera iz Županje.

Oglas

– S radom za proljetni dio sezone krenuli smo 16. siječnja. U pripremnom periodu planirane su 34 aktivnosti, od toga 5 prijateljskih utakmica. Za vikend smo gostovali u Zagrebu kod HAŠK-a i odradili prvu provjeru. Slijede nam još susreti sa Savom ZG, Maksimirom ZG, te Jedinstvom Donji Miholjac i generalka s Motičinom. Klub su napustila petorica igrača, Mihael Tomić i Marin Vučemilović koji su poslom otišli za Njemačku, Martin Vrdoljak, Mario Tomić i Marin Pavlović u potrazi su za novom sredinom. Nova lica za sada su Marko Kirchbauer, Patrick Almeida i Vukan Rakić. Vrijeme i uvjeti u ovom periodu nam nikako ne idu na ruku. Natopljeni tereni uvelike onemogućuju tehničku pripremu. Pred nama stoji puno posla, potrebno je što kvalitetnije se pripremiti kako bi nastavili gdje smo stali jesenas. Obzirom na velik broj promjena igrača, moramo što prije pronaći idealna rješenja kako maksimalno iskoristiti potencijal ekipe. Uprava kluba ne skriva ambicije i želju za samim vrhom, a moja će zadaća biti to i ostvariti – rekao nam je trener Našk-a Marko Žigić.

Oglas

Dosta šaroliki rezultati u otvaranju sezone možda su Žigićevu momčad koštali jesenske titule pa je za njih vrlo bitno dobro odraditi ulazak u sezonu, utakmica od posebne važnosti igra se na domaćem terenu, u goste stiže Oriolik. Sigurno su Našičani dosta oslabljeni odlaskom dvojice Tomića, Vučemilovića, Pavlovića i Vrdoljaka, ali ako se trojac novaka pokaže u pravom svjetlu bit će Našk jedan od najozbiljnijih konkurenata Ilićevom stroju.

Oglas