Naš Slavonac Viki Ivanović donosi pregled najvećih hrvatskih sportskih uspjeha

Odlična reakcija HRT-a za ove duge zimske dane. Kada očistite snijeg ispred svojih pragova, riješite školu i zadaće s klincima dan će biti kudikamo kraći uz pregled najvećih sportskih uspjeha Hrvatske i hrvatskih sportaša.

Oglas

Sportski odjel HRT-a emitirat će u popodnevnom terminu trenutke kojih ćemo se definitvno uvijek sjećati, ali valja se prisjetiti detalja i oživjeti emocije koje su bile na najvišoj razini u vrijeme osvajanja odličja u raznim sportskim granama.

Oglas

Naš Slavonac, Novogradiščanin Viki Ivanović najavljuje premijeru s Dalićevim jurišnicima i srebrom u Rusiji:

Oglas

Vjerujem da svima vama kao i nama nedostaju sportska natjecanja i stoga vam je HRT pripremio pregled najvećih uspjeha hrvatskog sporta, a počinjemo sa snimkama SP-a u Rusiji. Kako se vaše konzole ne bi užarile malo pratite i program HRT-a i tako prikratite ovo vrijeme u karanteni. Ostanite doma! To je najvažnije – poručuje Viki.

U utorak krećemo utakmicom protiv Nigerije, u srijedu ide snimka dvoboja s Argentincima, četvrtak – Island, petak dramatični dvoboj protiv Danaca, a vikend je rezerviran za dvoboje četvrtfinala i polufinala s domaćinima Rusima i Englezima.

Moći ćete se prisjetiti i najvećih uspjeha hrvatskog sporta – osvajanja medalja na Olimpijskim igrama, Goranovog Wimbledona, nastupa Janice Ivice Kostelić, osvajanja naslova europskog prvaka rukometaša Zagreba, legendarnoga nastupa hrvatskih košarkaša protiv Dream Teama, Ćire Blaževića i puta do francuske bronce, svjetskih i europskih naslova vaterpolista, kao i brojnih drugih trenutaka koji su ispisali bogate stranice uspjeha hrvatskog sporta – objavile su Komunikacije HRT-a.