/Napustio nas je još jedan veliki sportski entuzijast – “Martin iz Lipika” NEMJERLJIV TRAG JE OSTAVIO MARTIN KOVAČIĆ U LIPIČKOM SPORTU
mmmmm

Napustio nas je još jedan veliki sportski entuzijast – “Martin iz Lipika” NEMJERLJIV TRAG JE OSTAVIO MARTIN KOVAČIĆ U LIPIČKOM SPORTU

Legendarni “Martin iz Lipika”, poznat široj sportskoj i nogometnoj javnosti, a kako je često nazivan izvan svoga grada više nije s nama. Martin Kovačić je nogometni otac brojnih nogometaša i sportskih djelatnika, osoba od koje se moglo puno toga naučiti dugogodišnji motor NK Lipik, a istovremeno i dugogodišnji gradski vijećnik i prvi predsjednik Gradskog vijeća Lipika.

Rođen 11.11.1950. godine u Bijeloj Stijeni radeći u lipičkoj staklani paralelno je radio kao veliki promotor nogometa, ali i ostalih sportskih i društvenih okupljanja. Legendarni Martin je sahranjen jučer na lipičkom gradskom groblju, a svakako će nam svima jako nedostajati.

Počivao u miru dragi Martine! Redakcija Sportala izražava iskrenu sućut obitelji i svim Martinovim bližnjima!

Foto SS compas.com

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.