Napad Marsonije u novoj sezoni predvodit će Marko Žuljević

Vrijeme je bombastičnih transfera, svi čelni ljudi klubova se trude svojim trenerima osnažiti igrački kadar jer puno je klubova koji pucaju visoko. Sljedeća sezona nudi jedinstvenu priliku da ne ide samo prvak u viši rang natjecanja odnosno jedinstvenu 3. HNL, prilika je tu, u borbu sigurno kreće i Marsonija čiji će napad predvoditi dokazano nogometno ime u Slavoniji i Baranji – Marko Žuljević.

Oglas

Ovaj 24. godišnji napadač iz Srednjeg Sela pokraj Požege rođen je u njemačkom gradu Wasserburgu 16. rujna 1997. godine. Nogomet je počeo igrati u požeškoj Slavoniji, da bi u mlađim kategorijama bio u: Sesvetama, Rudešu i zagrebačkom Dinamu, kao i za njemački Neugersdorf. Za ovaj njemački klub igrao je i u seniorskoj konkurenciji kao i za matičnu Slavoniju. Od inozemnih klubova još je bio u njemačkim niželigašima Bautzenu i Bischofswerdi, dok mu je posljednji klub iz kojeg dolazi u Marsoniju austrijski Regionalni ligaš ASV Drassburg. Od hrvatskih klubova još je igrao za: Lučko, Vihor iz Jelisavca i BSK iz Bijelog Brda. Marko Žuljević nalazi se u najboljim godinama te bi za Marsoniju trebao predstavljati pojačanje.

Oglas

Inače, Marsonia još uvijek nema trenera, no naravno da ni tu stvari nisu na mrtvoj točki, dobro poznato ime na trećeligaškom istoku vrlo je blizu dogovora s čelnim ljudima brodskog trećeligaša, bijeli dim se očekuje vrlo skoro.