Nakon zimske pauze u Zadru započinje Državno prvenstvo za juniorke i juniore

Uz skori početak ligaških natjecanja za seniorske ekipe, u pogon će i juniorske ekipe hrvatskih klubova na juniorskom prvenstvu koje će se održati u Zadru od 14. do 16.1. Slavoniju će predstavljati tri kluba, a to su ŽOK Vinkovci i ŽOK Osijek u ženskoj konkurenciji te odbojkaši Murse Osijek kod juniora.
Odbojkašice ŽOK Vinkovaca se nalaze u grupi A te ih očekuju jako teški dvoboji za prolaz skupine jer će im protivnice u grupnoj fazi biti odbojkašice Mladosti, Pule i Splita.

Oglas

Odbojkašice Osijeka će u grupnoj fazi biti u grupi B, a protivnice u skupini će biti Dinamo i Rijeka te će izabranice Tome Pauna biti na teškim iskušenjima već u grupnoj fazi natjecanja. Osijek će na prvenstvu predstavljati Rea Rajndl, Anja Matković, Taisa Weinand , Karla Kolobarić, Maria Lovrić, Marina Volmut, Ruža Dugandžić, Maja Škrtić, Leonarda Stojković, Ena Tubić, Nika Županić, Nika Višević i Nika Perković.

Oglas

Odbojkaši Murse će također nastupiti na ovom prvenstvu, no kod odbojkaša će se igrati u drugačijem formatu nego kod odbojkašica jer je prijavljeno 6 ekipa pa će u 3 dana svaka ekipa odigrati sa svakom, odnosno na ligaški način ćemo dobiti juniorskog prvaka države. Protivnici osječkim odbojkašima će biti Rijeka, Mladost, Daruvar, Zadar i Ribola Kaštela. Zvonimir Bogdanović je u Dalmaciju poveo sljedeće odbojkaše: David Šmital, Mislav Karačić, Bruno Krajnović, Dino Šoš, Hrvoje Junaković, Dorijan Šimunić, Petar Mikolčević, Kristijan Bečeheli, Gabrijel Šunjo, Jakov Šušnjara i Martin Bošnjak.

Oglas