/Nakon odmora Gromovi ubrzano počinju s pripremama DANAS PRVI TRENING NAKON STANKE
nexe

Nakon odmora Gromovi ubrzano počinju s pripremama DANAS PRVI TRENING NAKON STANKE

Rukometaši RK Nexe i službeno završavaju s odmorom, a već su jučer u 17 sati u dvorani kralja Tomislava u Našicama odradili svoj prvi trening. Time će se započeti s pripremnim razdobljem koje će sigurno kulminirati kvalifikacijskim utakmicama za nastavak natjecanja u SEHA Gazprom ligi protiv RK Eurofarm Rabotnik.

Isto tako, važno je za reći kako ove subote je pred nama prva prijateljska utakmica i to na gostovanju u Bjelovaru, a upravo povodom početka priprema razgovarali smo i s glavnim tajnikom RK Nexe Franjom Lelićem.

„Nakon praznika i dobrog odmora vrijeme je da se vratimo na parket. Zbog obveza u reprezentaciji glavnog trenera Hrvoja Horvata vodit ćemo treninge mi pomoćnici, treneri Ninoslav Pavelić, Mirko Krolo i ja U ovom pripremnom razdoblju želimo odigrati što više utakmica pa smo uspjeli dogovoriti već ove subote prvu i to onu protiv Bjelovara u BjelovaruNakon toga igramo utakmicu s našim starim prijateljima Komlom i to 15.01. , dok 17. i 18. 01. igramo dvije utakmice na gostovanju u Beču protiv Kremsa i Fiversom. Nakon tih utakmica ponovo odlazimo u goste u Komlo gdje igramo s Komlom. Dobro je za spomenuti kao su dečki svi na okupu i spremni, kako za treninge tako i ove prijateljske utakmice koje su pred nama kao i povratku na staze SEHA lige. Ostaje mali žal što neki od naših rukometaša nisu s reprezentacijom, ali, što je tu je. Njihovo ostanak ćemo ipak što bolje iskoristiti da ih što bolje pripremimo za nadolazeće razdoblje. Kao što sam spomenuo ranije, prva utakmica nam je već za nekoliko dana, točnije 11.01.2020. u Bjelovaru, onda slijede i druge s kojima ćemo sigurno dobiti bolju sliku što i kako dalje. Nakon pripremnih dvoboja slijede dvije vrlo važne utakmice protiv makedonskog rukometnog kluba Eurofarm Rabotnik, a o njima ovisi da li ćemo natjecanje nastaviti u SEHA Gazprom ligi. ” izjavio je, između ostalog, glavni tajnik kluba Franjo Lelić.

Izvor Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.