/Najgori mogući ždrijeb za Osijek IZVUČENI PAROVI POLUFINALA KUPA
ns kup ždrijeb

Najgori mogući ždrijeb za Osijek IZVUČENI PAROVI POLUFINALA KUPA

U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza u ponedjeljak su izvučeni parovi polufinala Hrvatskog nogometnog kupa. Nogometaši Osijeka izvukli su najtežeg mogućeg protivnika iako se još ne zna koji će to biti. Naima, susret četvrtfinala između Rijeke i Dinama igrat će se 5. veljače na Rujevici, a Osijek će na gostovanje kod boljeg iz tog dvoboja.

Da bi se osvojio trofej mora se u svakom slučaju pobjediti jednog od velikana tako da iz tog kuta to i nije tako strašno, ali kad se već mora na Rijeku ili Dinamo šteta je da se taj susret ne igra na Gradskom vrtu čime bi šanse Bijelo plavih bitno porasle. S obzirom da je još jako puno vremena do odigravanja polufinala teško je nešto konkreno predvidjeti, ali je sigurno da će Osijek biti ravnopravan protivnik ili aktualnom prvaku ili aktualnom pobjedniku Kupa, a pobjeda u tom susretu značila bi ulogu favorita u finalu.

Druga polufinalna utakmica bit će odigrana u Koprivnici, gdje će Slaven Belupo dočekati zagrebačku Lokomotivu, a na rasporedu je 12. veljače.

Hrvatski kup, polufinale:
Rijeka/Dinamo – Osijek
Slaven Belupo – Lokomotiva

Foto: HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •