Sutra ćemo saznati najboljih 16 momčadi ove sezone u Kupu NS Bjelovarsko-bilogorske županije

Ove srijede odigrava se drugi dio šesnaestine finala Kupa NS Bjelovarsko-bilogorske županije pa ćemo saznati tko od preostalih momčadi ulazi u top 16 ekipa ove sezone.

Oglas

Za sada su nam poznate svega četiri momčadi koje su ostvarile plasman u osminu finala Kupa, a to su: NK Dinamo Predavac, NK Mlinar, NK Napredak (Rajić) i NK Rovišće. 

Prošlogodišnji polufinalisti se bore za ulazak u osminu finala Kupa

Oglas

U Grubišnom Polju ćemo saznati i sljedećeg pobjednika između NK Bilogore 91 i NK Laste. Iako su obje ekipe prošlogodišnju sezonu uspjele dogurati u osminu finala, dalje se nisu plasirale pa ćemo ove godine vidjeti hoće li biti kakvog preokreta! Severin je pak domaćin nogometašima Zdenke 91, ali to je veliki test za domaću ekipu s obzirom na to da su u prošlogodišnjem kupu upravo stali na ovom izazovu. NK Gordowa, koja u županijskoj ligi trenutno nije ostvarila niti jednu pobjedu, pokušat će izboriti osminu finala protiv NK Čazme. NK Ribar Končanica susret će se u Garešnici s NK Garićem (G), a Sirač će biti domaćin u susretu između NK Kamena (S) i NK Draganca. Bit će to teška borba za goste budući da su domaćini prošlogodišnji polufinalisti, a Draganec se nije previše iskazao s obzirom na to da je ispao već u drugom kolu Kupa.

Oglas

NK Daruvar će odmjeriti snage s momčadi NK Trnskog, dok će se u Kapeli susresti dva gotovo istoimena kluba – NK Bilogora (K) I NK Bilogorac (VT). Zanimljiv derbi će se vodit u Bereku gdje se susreću obje momčadi koje su ispale u osmini finala prošlogodišnjeg Kupa – NK Tomislav (B) i NK BŠK Brezovac. Također, još jedan par ispalih momčadi osmine finala – NK Ivanska i NK Hajduk Hercegovac, međusobno će se natjecati ove srijede u Ivanskoj. Za kraj ove sportske srijede imat ćemo priliku vidjeti koja će se momčad, Brestovac ili Polet Narta, ove godine pomaknuti te otići korak dalje s obzirom na prošlu godinu.

U svakom slučaju, u srijedu nas očekuju odlični susreti pa nemojte propustiti već dođite, podržite i glasno navijajte!

Fotografija: Pexels