Najbolji strijelac 3. HNL Ivan Blatančić prvo je pojačanje Marsonije za novu sezonu

Vrijeme je transfera i slaganja momčadi za novu sezonu, a ako se po jutru dan poznaje navijače Marsonije čeka vrlo lijep period. Nakon što je potvrđen nastavak suradnje sa sjajnim Selmirom Mahmutovićem koji je jednostavno oduševio u proljetnom dijelu sezone, prvo novo ime u svlačionici Marse je Ivan Blatančić.

Oglas

Riječ je o najboljem strijelcu 3. HNL Istok u prošloj sezoni, momku koji je na svojim leđima dovukao pleterničku Slaviju do mirnog ostanka u ligi. Blatančić je tehnički sjajan igrač, iznimno opasan u prekidima jer često pogađa iz slobodnjaka, a pravi je majstor u čuvanju lopte pa bi on i Mahmutović uz jednog hitronogog napadača mogli biti opaka napast za protivničke obrane. Ako Marko Žuljević prijeđe u Belupo Marsa će ponovno imati pakleno opasan napad jer je uz spomenuti dvojac tu i Mihajlo Marić, najbolji strijelac jesenskog dijela 3. HNL Istok.

Oglas

Pogled iz drugog kuta sugerira velike probleme za Slaviju, bez prvog čovjeka u napadačkom dijelu momčadi pleternički trećeligaš mora pronaći adekvatnu zamjenu, doduše ima Slavija i u vlastitom kadru dosta rezervi pa ne bi pretjerano čudilo da u napadačkom dijelu i ne traže nekakvo mega pojačanje jer u novoj sezoni mogu i moraju puno više napadački očekivati prije svih od Pave Nikolića koji ima kvalitetu za 10+ golova u sezoni.