Najbolja partija Osijeka ovog proljeća za uspješan start posljednjeg kruga HNL-a

Nogometaši Osijeka odličnom su predstavom krenuli u odlučujući posljednji krug borbe za naslov prvaka Hrvatske.

Oglas

Na Šubićevcu je Bjeličina momčad izgledala kao pravi kandidat za naslov, nakon 20ak minuta su Bijelo plavi krenuli otvorenih karata prema domaćem golu i samo zahvaljujući sjajnom Rogiću nisu pitanje pobjednika riješili već u prvih 45 minuta. Zato jesu u nastavku, kada je Kristijan Lovrić svojim prvijencem načeo domaćina bilo je samo pitanje kojom će razlikom Osijek slaviti. Nakon Lovrića u strijelce se upisao i Topčagić, dok je Marin pogodio vlastitu mrežu čime je zaokruženo ovih sigurnih i uvjerljivih 0:3.

Oglas

Pogled na ljestvicu kaže da Rijeka polako ali sigurno otpada iz trke, Hajduk je iako istog bodovnog učinka ipak više u igri zbog utakmice manje koju će 20. travnja na Poljudu odigrati protiv Dinama koji je pak s tom utakmicom manje bodovno izjednačen s Osijekom uz 5 bodova više u odnosu na dvojac s Jadrana. Puno je prepreka do kraja, puno je i međusobnih ogleda, a i svi ostali, pa čak i otpisani Dragovoljac mogu otkinuti bodove vodećem kvartetu tako da nas čeka nikad zanimljivija završnica HNL-a. U tom kontekstu Osijeku je baš trebala jedna ovakva partija, razigrana i efikasna kako bi se malo otpustile kočnice. Slijedi reprezentativna stanka koja će izvrsno doći za dodatno uštimavanje napadačkih linija, Caktaš i Lovrić iako su igrali jako dobro na Šubićevcu sigurno mogu i više kad stvari sjednu na svoje mjesto.

Oglas

Nakon pauze Bijelo plave čeka prva od velikih utakmica, na Gradski vrt stiže Hajduk a s njim i prilika da se Bijelo plavi riješe jednog od konkurenata, slavlje nad Bilima značilo bi +8 što je do kraja objektivno nedostižno za goste.