Ovaj vikend se u Prvoj ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije sprema lov na prve bodove i borba za sam vrh tablice

Ove subote i nedjelje se odigrava peto kolo Prve ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije. Ususret tome, očekuje nas pregršt zanimljivih derbija, a sve započinje u Brestovcu!

Borba za prva dva mjesta na ukupnoj tablici

Oglas

Prva utakmica koja otvara peto kolo, odigrat će se u Brestovcu, a domaćini će ugostiti NK BŠK Brezovac. Podjednakih bodova, jedan od timova, morat će hrabro ući u susret kako bi sačuvao svoje mjesto u top deset najboljih. U Gudovcu se sastaju NK Lasta i NK Rovišće gdje će domaćin tražiti svoju drugu veliku pobjedu. Možda prednost domaćeg terena i navijača pridonese pozitivnom ishodu, a isto tako se nadaju i igrači NK Ribara Končanice koji trenutno ne broje niti jedan poraz. Najnapetiji susret odigrat će se između momčadi NK Ivanske i NK Daruvara gdje će biti prisutna borba za prva dva mjesta na tablici, ovisno o ishodu i gol razlici.

Lov na prve bodove

Oglas

 

Oglas

NK Gordowa će u Velikom Grđevcu tražiti svoju prvu pobjedu protiv NK Bilogorca, a s istom nadom u utakmicu ulazi i NK Bilo protiv NK Tomislava. Dok neki love prve bodove, NK Trnski će protiv NK Kamena tražiti nešto više mjesto na ukupnoj tablici.

Odlična prilika za sportski vikend i fantastično peto kolo Prve ŽNL Bjelovarsko-bilogorske županije!