NAJAVA 4.NL BJ-KC-VT: U Slatini veliki derbi, Tehničaru dolazi Ferdinandovac, Bilogora na noge Čazmi

U 23. kolu nas očekuju zanimljive utakmice. U Slatinu dolazi Sloga, derbi u Tehničaru, Čazma bi mogla prirediti iznenađenje. Derbi začelja u Virju.

U Kloštaru snage će odmjeriti Mladost i Garić. Garić, koji je samo bod iza Slatine, lovi 3. mjesto. Mladost će igrati bez Petra Belvanovića, a Garić ide na gostovanje bez Josipa Naglića.

U Slatini igra se veliki derbi, gdje Slatini dolazi Sloga(Z) koja je 5 bodova ispod. Ova utakmica od velikog je značaja za obje ekipe. Slatina može ostati 3. ekipa lige, dok Sloga može konkurirati za bolju poziciju u ligi.

U Virju igra se derbi začelja tablice. Podravcu dolazi Mladost(M). Iako je Podravac siguran, pobjeda Mladosti smanjila bi zaostatak na 4 boda. Uz to, u slučaju pobjede Legrada u nedjelju, značila bi smanjenje zaostatka Legrada na 3 boda od Podravca.

U Čazmu dolazi Bilogora koja je smanjila zaostatak za Tehničarom. Čazma je svojom dobrom igrom pokazala u zadnjih nekoliko kola odličan gard, tako da bi ova utakmica mogla donijeti i neka iznenađenja. Čazma igra bez Jakova Mihekoveca, dok Bilogora dolazi bez Nikole Plavšića.

Tehničar i Ferdinandovac priredit će odličan derbi u Cvetkovcu. Tehničaru je vrlo bitna pobjeda zbog zadržavanja 1. mjesta, dok Ferdinandovac želi ostati u vrhu tablice.

U nedjelju se igraju 2 utakmice. Prva se igra u Kunovcu u 11:00 između Bratstva i Graničara(L). Graničar je 3 boda od 3. mjesta i ova pobjeda bi im puno značila, pogotovo ako ekipe iznad njih kiksaju. Legrad ide u Kunovec bez Antonija Varovića.

Druga utakmica, u nedjelju, igra se u Predavcu, a u goste im dolazi Borac(I). Dinamo je u prednosti 3 boda, a ovom utakmicom to se može promijeniti.