Najava 25. kola MŽNL PŽ-SB: Mladost, Slobodnica i Požega se bore za opstanak u ligi

Pred nama je ovaj vikend 25. kolo MŽNL PŽ-SB.

Lipik će ugostit odličnu ekipu iz Papuka. Za domaćine neće nastupiti Nino Cvijanović i Darijan Kliček, dok su gosti kompetni. Utakmica između Lipika i Papuka može promijenit njihovu poziciju na tablici, Papuk je trenutno 5. na tablici sa 43 boda, dok je Lipik 4. sa samo jednim bodom više.

Sikirevci će ugostiti Vinogorac koji je u fantastičnoj formi. Gosti su matematički osvojili ligu i plasirali se u 3.NL Istok, ali prvenstvo nije završilo i sigurno se neće opuštati. Zbog neodrađene suspenzije neće igrat za domaćine Dominik Janković i Filip Jularić, dok za goste neće nastupit Karlo Ivanagić. Sikirevci se trenutno nalaze na 10. mjestu sa 27 bodova. Domaćini nisu u najboljoj formi, ali sigurno će biti tvrd orah i neće se predati protiv Vinogorca.

Jakšić će ugostiti posljednju ekipu na tablici, Mladost. Obje ekipe su u posljednjih 5 utakmica osvojili samo 4 boda. Gosti su po broju bodova izjednačeni sa Slobodnicom i samo 2 boda ispod Požege, tako da im pobjeda protiv Jakšića može značajno poboljšat situaciju na tablici. Domaćini su trenutno 9. na tablici i sa pobjedom se mogu također značajno poboljšat na tablici.

Požega dolazi u Gornju Vrbu igrati protiv Omladinca. Obje ekipe će imat izostanke za vikend zbog neodrađenih suspenzija. Karlo Baričević i Marko Mišković neće nastupati za Omladinac dok za Požegu neće igrati Bruno Romić, Karlo Mahaček i Niko Čuljak. Gosti će tražiti bodove protiv Omladinca budući da se nalaze u nezavidnoj situaciji sa samo 16 bodova.

Slobodnica će ugostiti Slavonac iz Nove Kapele. Za domaćine neće nastupit Marin Aračić zbog neodrađene suspenzije. Domaćini će tražit pobjedu budući da su u borbi za opstanak, trenutno se nalaze na 13. mjestu na tablici sa 14 bodova. Slavonac se nalazi na 2. mjestu gdje i žele ostat do kraja ove sezone i u odličnoj su formi sa 12 bodova u posljednjih 5 utakmica.

Psunj će ugostiti Zadrugar. Obje ekipe su izborile opstanak i ova utakmica će se igrati za prestiž. Za goste neće igrati Marko Kolesarić zbog žutih kartona. Očekuje nas odlična utakmica između dvije ekipe koje će igrati bez pritiska.

Dinamo će ugostiti Hajduk. Ova rečenica sama govori kakva će se utakmica odigrat za vikend. Gosti su u odličnoj formi sa 14 bodova u posljednjih 5 utakmica. Hajduk se nalazi samo 2 boda ispod Slavonca. Dinamo se nalazi na 7. mjestu sa 32 boda.