Najava 23. kola 1. Međimurske ŽNL: Uz okršaj Zasadbrega 77 i Kraljevčana 88 ide i derbi začelja

23. kolo 1. Međimurske lige nudi nam dvije subotnje utakmice te pet nedjeljnih, a istaknutiji okršaj odvit će se između trećeplasiranog Zasadbrega 77 i četvrtoplasiranog Kraljevčana 88. U derbiju začelja ČSK iz Čehoveca ne zna za pobjedu 10 kola te se nalazi na posljednjem mjestu, a da poprave dojam svim snagama će pokušati napasti Plavog iz Peklenice koji se nalazi mjesto iznad njih. Svi susreti odigrat će se od 17:30 sati.

Hodošana i Strahonineca, ekipe sa sredine tablice, dijeli 7 bodova te će u subotu domaćini tražiti osvetu za porazom u njihovom prošlom dvoboju kada su igrači Strahonineca slavili 4:3. Petoplasirani Polet iz Pribislaveca ugostit će u subotu Veneru PMP koja se bori za naslov prvaka te polaže nade u posljednja četiri kola u kojima bi dočekali kiks lidera Dubravčana i tako sustigli 5 bodova zaostatka.

Nedjeljne utakmice otvorit će Naprijed iz Cirkovljana koji će se susresti sa susjedima s tablice za kojima zaostaju 2 boda, a koje će pokušati preskočiti pobjedom na domaćem terenu, no nešto će se pitati i Omladinca Novo Selo Rok. Derbi kola igraju Zasadberg 77 i Kraljevčan 88, ekipe koje zauzimaju donje pozicije vodećeg kvarteta lige. U njihovom posljednjem dvoboju, slavio je Kraljevčan 77, a vidjet ćemo kome će brojke u nazivu kluba donijeti više sreće u nadolazećem susretu. Croatia Orehovica ugostit će Sokola koji je bolji za 6 bodova, a preostaje im da to dokažu i na terenu. Derbi začelja odigrat će ČSK i Plavi, a domaćini iz Čehoveca će zasigurno ugodno razveseliti svoje navijače ukoliko uspiju izaći kao pobjednici u ovom susretu. Lider lige Dubravčan iz Donje Dubrave na papiru ima lagan posao ovo kolo budući da im s druge strane stoji dvanaestoplasirana Trnava, a hoće li to dokazati i na terenu, saznat ćemo u nedjelju oko 19:30 sati.