/Najava 16. kola 2. ŽNL Našice DERBI KOLA IGRA SE U DONJOJ MOTIČINI GDJE GOSTUJE VODEĆA CROATIA
poganovci

Najava 16. kola 2. ŽNL Našice DERBI KOLA IGRA SE U DONJOJ MOTIČINI GDJE GOSTUJE VODEĆA CROATIA

Ovaj blagdanski vikend na rasporedu je 16. kolo 2. ŽNL Našice koje nam nudi zanimljive dvoboje. Najzanimljiviji svakako će se odigrati u Donjoj Motičini gdje zahuktali domaćin trenutno trećeplasiran na ljestvici dočekuje vodeću Croatiju iz Velimirovca.

Dodatni motiv domaćima je povratak u utrku za naslov protiv direktnog konkurenta jer u slučaju pobjede gostiju teško se mogu nadati nadoknadi bodovnog zaostatka tim više jer Croatia neće više imati puno teških gostovanja. Može se reći da je i za jedne i druge ovo možda i najvažnija utakmica sezone Uz lijepo vrijeme, veliku posjećenost derbija nadamo se dobrom nogometu. Rezultat ovog dvoboja svakako će se pratiti i u Šaptinovcima gdje domaća Iskrica ugošćuje slabašni Omladinac iz Nize te uz planirana tri domaća boda vjeruje u loš dan velimirovčana kako bi se bodovno primakli i utrku za naslov učinili zanimljivijom.

Nešto će se pitati i momčad iz susjednog Bokšića, jer domaći Polet ugošćuje već otpisani Martin i sve osim pobjede domaćeg sastava bila bi senzacija. Izuzetno zanimljivo će biti u Poganovcima gdje istoimenim domaćinima na noge dolazi Omladinac iz Vukojevaca. Obje ekipe u proljetni dio ušle su sa dva startna poraza te taj neugodan niz žele prekinuti. U blagoj prednosti su Poganovci zbog domaćeg terena ali omjer snaga ovih ekipa je podjednaka pa će, vjerujemo, bit neizvjesno i zanimljivo do posljednjeg sučevog zvižduka. Velike neizvjesnosti može se očekivati u Markovcu Našičkom gdje Željezničar ugošćuje Mladost iz Stipanovaca. To je dvoboj devetog i osmog na ljestvici i ta spoznaja sama za sebe govori o neizvjesnom ishodu ovog dvoboja u kojem obje momčadi tražiti tri boda za mirniji nastavak sezone. U Zoljan dolazi Brezik gdje prednost dajemo nešto kvalitetnijem domaćinu koji i bolje trenutno stoji na tablici. Lila će dočekati Seljak iz Koške koji nema prevelike izglede protiv solidnog domaćeg sastava.

Zbog nadolazećih uskršnjih blagdana prethodnim dogovorom klubova pet utakmica će se odigrati na sam Uskrs, u nedjelju dok će se derbi u Donjoj Motičini i utakmica u Bokšiću odigrati na uskršnji ponedjeljak, dan kasnije.

Podijeli
  •  
  •  
  •