Nadolazeći vikend rezerviran je za prvo kolo nove sezone 1. ŽNL BPŽ!

Nakon za navijače duge stanke i napornih klupskih priprema, nadolazeći vikend rezerviran je za susrete prvog kola 1. ŽNL BPŽ. Omladinac iz Starog Topolja gostuje na Jelasu kod Amatera, Slavonac Gunjavci/Drežnik domaćin je cerničkoj Mladosti, dok će u Brodskom Stupniku snage odmjeriti novi prvoligaši domaći Slavonac i gostujući Omladinac!

Oglas

Prošlogodišnji osvajač kupa Brodsko-posavske županije i drugoplasirana momčad ovog natjecanja iz protekle sezone, Omladinac iz Starog Topolja u sklopu prvog kola u subotu ići će na nezgodno gostovanje u Slavonski Brod, odnosno na Jelas kod tamošnjeg Amatera koji je proteklu sezonu završio na osmom mjestu.U dvoboju treće i desete momčadi prošlosezonskog poretka, snage će u Gunjavcima/Drežniku odmjeriti domaći Slavonac i Mladost iz Cernika.

Oglas

Subotnji program zaokružit će dvoboj jedanaeste momčadi iz prošle sezone, NK Budainke Kolonije i gostiju, novog člana 1.ŽNL i osvajača 2. ŽNL Brodsko-Posavske, NK Gundinaca. U nedjeljnom programu sučelit će se dva nova člana 1. ŽNL i to prvak 2.ŽNL BPŽ “C” Slavonac iz Brodskog Stupnika te gosti, prvak 2.ŽNL BPŽ skupine “D”, Omladinac iz Vrbove.

Oglas

Četvrtoj momčadi iz prethodne sezone, Slavenu iz Ljupine, u goste stiže devetoplasirana iz protekle sezone, Croatia iz Tisovca, dok će u Podcrkavlju istoimeni domaćin i osvajač 2.ŽNL BPŽ “B” dočekati Batrinu koja je fenomenalnim proljetnim dijelom sezone osigurala sedmo mjesto u netom završenom prvenstvu. Kolo će zaokružiti svojim susretom u Donjoj Vrbi gdje domaćem Zvonimiru, inače petoj momčadi iz prošlosezonskog poretka, stiže šestoplasirani Graničar iz Slavonskog Šamca!

Izvor: HNS Comet