Načelnik Bizovca Srećko Vuković podario BSK-u klupsku himnu

U sklopu programa ovogodišnjih  17. Bizovačkih ljetnih večeri posjetitelji će imati priliku premijerno poslušati i pjesmu pod nazivom “Sitno bizovački” za  koju je riječi napisao veliki zaljubljenik u tradicijsku baštinu bizovačkog kraja, općinski načelnik Srećko Vuković. 

Oglas

Posvećujem ovu himnu svim nogometnim entuzijastima koji su od utemeljena kluba 1926. do danas dali doprinos razvoju nogometnog sporta u Bizovcu, a posebno jednom dragom čovjeku za kojeg su govorili da je nekada davno izrađivao najbolje krpene lopte u Bizovcu – istaknuo je autor Srećko Vuković.

Oglas

Glazbu, aranžman i produkciju odradio je Goran Đurković Mash, gitaru je svirao Ante Miličević Libe, a posebnu zahvalu na suradnji prilikom tonskog snimanja autor pjesme upućuje dečkima iz popularnog tamburaškog sastava “Čuvari noći”.

Oglas

Čovjek ne prestaje iznenađivati i doista je frapantna količina želja, motivacije i entuzijazma koja čuči u čovjeku koji je nakon toliko zdravstvenih problema  i dalje neumoran i nezaustavljiv…toliko funkcija, toliko posla i toliko dodatnih zanimacija doslovno obavlja jednom rukom – za divljenje i primjer!

Poslušajte što je izašlo iz pera Srećkove umjetničke duše: https://www.youtube.com/watch?v=3m-4jiqfds8