Na stranici www.matchwornshirt.com traje humanitarna aukcija na kojoj se nude nošeni dresovi Vatrenih

Tražite savršen božićni dar? Imamo za vas pravu poslasticu! Na stranici www.matchwornshirt.com traje humanitarna aukcija na kojoj se nude nošeni dresovi hrvatskih reprezentativaca s nedavne utakmice Lige nacija protiv Švedske u Solni.

Oglas

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska – Mađarska) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, Vatreni su isti primjer slijedili i tijekom nedavnih utakmica protiv Turske i Portugala i opet prikupili skoro trideset tisuća eura (29.361) na online aukciji organiziranoj za Zakladu Vatreno srce.

Oglas

Svi hrvatski reprezentativci koji su bili u zapisniku utakmica protiv Turske i Portugala, dali su svoje dresove za spomenutu aukciju, a njihova početna cijena bila je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu. Najvišu cijenu dostigli su dresovi Luke Modrića i Matea Kovačića u utakmici s Portugalom, Modrićev u iznosu od 2.900, a Kovačićev od 2.625 eura. Oba su prodana u Kinu, a na aukciji su sudjelovali kolekcionari dresova iz 27 zemalja. Podsjetnika radi, Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Oglas

Aukcija na kojoj se nude nošeni dresovi hrvatskih reprezentativaca s nedavne utakmice Lige nacija protiv Švedske završava u nedjelju, 20. prosinca u 13 sati po srednjoeuropskom vremenu, što znači da imate dovoljno vremena svojim najmilijima omogućiti idealan dar ispod božićne jelke. Svi dresovi su profesionalno dezinficirani izlaganjem ultraljubičastom zračenju, što znači da su s njih uklonjeni svi eventualni tragovi virusa, bakterija i DNA materijala, ali su sačuvali sve ostale elemente nošenog dresa, uključujući izvezene zastave Švedske i Hrvatske i datum odigravanja utakmice na prednjoj strani dresa.

Još uvijek je, dakle, moguće uključiti se u aukciju na internetskoj stranici https://www.matchwornshirt.com/club/croatia, podržati rad Zaklade Vatreno srce i priuštiti sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život!

Izvor HNS

Foto Slobodan Kadić