Na spektakularni oproštaj Danijela Pranjića stiže i veliki Ivan Rakitić!

Lipanj 2023. godine, Orahovica, stadion Papuka – vrijeme i mjesto su oproštaja Danijela Pranjića od aktivnog igranja nogometa. Tamo gdje je počela velika, grandiozna karijera, tamo i završava.

Oglas

– Moji prijatelji iz Orahovice su me nagovorili na taj potez, nije im bilo lako jer sam prije dosta vremena prestao igrati pa mi se činilo kao prošlo, no eto uspjeli su, veliko im hvala na svemu. A kada sam pristao da to odradimo imao sam samo jedan uvjet – sve skupa mora biti humanitarnog karaktera! I to smo riješili, sav prihod s tog događaja ide za pomoć u liječenju malog Petra Špeha, desetogodišnjeg dječaka koji se bori s teškom bolesti, nadam se da ćemo mu svi skupa pomoći i to je zapravo ono najvažnije u čitavoj priči – za Sportalo je rekao Danijel Pranjić.

Oglas
Obitelj Špeh

Hrvatski sportaši su nebrojeno puta pokazali svoje veliko srce, uvijek spremni pomoći, gotovo uvijek daleko od medijskih očiju, pa nas u konačnici i ne čudi ovakav stav Danijela koji će u Orahovicu dovesti sjajna nogometna imena.

Oglas

– Teško je ovako rano dogovoriti dolazak, mnogi imaju svoje planove, mnogima nešto može iskrsnuti ali vjerujem da će barem 90% najavljenih zaista i doći, ako netko ne bude ja se ispričavam unaprijed, ali u svakom slučaju će tamo biti velikih nogometnih imena, svi zajedno s jednim ciljem, a to je da pomognemo našem anđelu Petru – zaključio je Pranjić.

Tog 24. lipnja Orahovica će biti nogometni centar Hrvatske, na teren uz Danijela, koji će odigrati poluvrijeme za svoj matični Papuk a poluvrijeme za svoje prijatelje, imena poput Ivana Rakitića, Josipa Šimunića, Ivana Bošnjaka, Gordona Schildenfelda, Marka Babića, Borisa Živkovića… Svaki tjedan se otkriva po jedno veliko ime, bit će puno toga za vidjeti u Orahovici!

– Prvenstveno dolazim kako bi smo pomogli malom Petru, a onda svojim dolaskom želim odati priznanje svom prijatelju Danijelu za sve što je dao hrvatskom nogometu. Veselim se dolasku u Slavoniju u Orahovicu. Nadam se samo da ću biti zdrav i da ću moći svjedočiti ovom lijepom događaju – kratko je rekao veliki Ivan Rakitić za 33515.net.