Na Opus arenu stiže CFR Cluj ili Adana

Moglo je i gore, bila bi prva reakcija na ono što je Ždrijeb donio Osijeku u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Bijelo plavi će u slučaju prolaska mađarskog ZTE-a, s kojim prvu utakmicu igraju ovog četvrtka na Opus areni, snage odmjeriti s boljim iz dvoboja CFR Cluja i Adane.

Oglas

S obzirom da je za očekivati da će Cluj bez obzira što je daleko od nekih slavnih dana proći Adanu, Bijelo plave vjerojatno čeka put u Rumunjsku, iako naravno da Turci nisu bez šanse… Tko god bio protivnik, Osijek u prvoj utakmici gostuje pa odluka o prolasku pada na Opus areni.

Oglas

U ždrijebu se nije niti Hajduk baš dobro proveo, Livaju i društvo će vjerojatno na noge PAOK-u, naravno ako grčki velikan prođe jeruzalemski Beitar. Prva utakmica igrat će se na Poljudu 10. kolovoza.

Oglas

Najviše razloga za zadovoljstvo imaju na Rujevici, Rijeka ako prođe kosovski Dukagjini, ide na Torshawn s Farskih otoka ili velški Haverfordwest County. Jakirović apsolutno ima obvezu proći ove dvije prepreke! Rijeka je kao i Osijek u prvoj utakmici gost, dok će vjerujemo potvrdu prolaska imati na Rujevici.