Na Kustošiji i u Zmijavcima danas se odrađuju zaostale utakmice

Zaostale utakmice prouzrokovane velikim vremenskim neprilikama danas će biti odrađene pa bi negdje iza 17,00 sati trebali imati kompletnu ljestvicu 2. HNL.

Oglas

Iako je naravno bitno za sve, današnje utakmice posebno su važne za domaćine, Croatia i Kustošija su susjedi na ljestvici, iza njih je samo Hrvatski dragovoljac i tri boda bi bila ogromna u smislu osiguravanja da ih momčad iz Sigeta ne sustigne. Dubrava je u sjajnoj formi, na pogon Ivora Ljubanovića osvajaju bodove i eventualno slavlje u Zmijavcima bi donijelo skok na četvrtu poziciju, a to će Milinovićeva momčad pokušat izborit bez Tome Palića i Marka Ivanovića koji su kartonirani, kao i bez Tina Ljubanovića koji je ozlijeđen. Croatia pak ne može računati na Antu Šuto koji “boluje” od žutice, a na njihovim leđima je ogroman imperativ, bodovi jednostavno moraju ostati u Zmijavcima. Pobjeda bi skinula dobar dio briga s momčadi iako je jasno da bi i dalje bili u velikoj borbi jer je važno izbjeći i pretposljednju poziciju.

Oglas

Isto se odnosi i na Kustošiju koja je dosta neuvjerljivo ušla u proljetni dio sezone, iako s druge strane terena su bili Vukovar i odlična Dubrava, pa se ta bodovna nula u 2023. ipak mora gledati i s dozom objektivnosti. Sada ipak stiže ekipa s kojom bi morali biti puno ravnopravniji, sasvim pristojnu igru okruniti – pobjedom. Naravno, Orijent ima svoje planove, on ima jako dobar ulazak u godinu s gostujućim remijem i domaćom pobjedom. Budicinova momčad cilja plasman među šest najboljih prilikom novog ždrijeba rasporeda i ovo je zapravo ključna utakmica u toj borbi. Što se izostanaka zbog kartona tiče samo će Klingor biti riješen usluga Luke Smolje.

Oglas

Utakmica u Zmijavcima kreće u 14,00 sati, dok će Kustošija i Orijent na terenu u 15,30.