Na Koloniji održan tradicionalni Dobrotvorni malonogometni turnir

Nakon 2. godine Dobrotvorni malonogometni turnir na Koloniji vratio se u svom
uobičajenom izdanju. Naime, prije 2 godine turnira zbog pandemije covida nije bilo, dok je
prošle održan samo za mlađe uzraste. Tako je ove godine održan 12. turnir koji je kao i do
sada organizirala Dobrotvorna udruga Malonogometni klub Kolonija Sveti Dominik Savio.
Ove godine na turniru nisu igrali veterani i juniori, ali su zato po prvi puta nastupile djevojke.

Oglas

Ove godine je 12. Dobrotvorni malonogometni turnir na Koloniji imao rekordan broj ekipa. Naime, u 5 dana u 8 kategorija nastupilo je 1.100 igrača i igračica koji su bili raspoređeni u 90 ekipa. Osim u malom nogometu održana su natjecanja u pikadu i Beli. Tako su u malom nogometu nastupili seniori, kadeti, stariji i mlađi pioniri, limači i limačići te u ženskom dijelu kadetkinje i pionirke. Prema tome nije bilo veterana i juniora. Kao i svih godina do sada veliki dio prihoda od turnira išao je za Opću bolnicu dr. Josip Benčević i Odjel pedijatrije.

Oglas

Kod seniora je bilo 20 ekipa, a u finalu je Percom dostava plina nakon što je u polufinalu dobila Taxi golden igrala protiv Peugeot Auto Experta Gardijske brigade koji je u polufinalu bio bolji od SK gradnje. Finalna utakmica bila je tvrda s malo pravih prigoda, dok je jednu od malobrojnih Ivan Tunuković u 11. minuti pretvorio u pogodak. Do kraja su mreže mirovale te je Percom dostava plina koja je domaća ekipa s Kolonije po prvi puta osvojila naslov pobjednika na ovom turniru.

Oglas

Za 3. mjesto kod seniora je Taxi golden nakon penala sa 4:3 svladao SK gradnju. U pojedinačnom dijelu pobjednička ekipa Pecom dostava plina imala je najuspješnijeg vratara na turniru i to Stjepana Zebu, dok je Josip Nižić proglašen za najboljeg igrača 12. Dobrotvornog turnira na Koloniji.

Kod limačića je bilo 7 ekipa, a do naslova je došla Marsonia, dok je među 14 sastava u kategoriji limača najbolji bio Željezničar. Po 12 ekipa bilo je u kategorijama starijih i mlađih pionira, pa su tako kod starijih do naslova došli Boletovi pijetlići, a kod mlađih Magična osmica. U kadetima među 14 sastava najviše su pokazali Slučajni prolaznici, dok je No limit TVIN iz Virovitice slavio u obje ženske kategorije kod kadetkinja i pionirki kod kojih je bilo
čak 11 ekipa.