MŽNL SB-PŽ: U dvanaestom kolu Slavonac iz Bukovlja putuje u Slobodnicu, Zadrugar domaćin Jakšiću!

U dvanaestom kolu uzbuđenja koje je na rasporedu u subotu prvih šest momčadi koje su u razmaku od samo četiri boda love nove prvenstvene bodove u borbi za vrh tablice! Slavonac tako putuje u Slobodnicu, Tomislav je domaćin Papuku, dok će Zadrugar nastavak niza tražiti u susretu s Jakšićem!

Oglas

Oglas

Slavonac iz Bukovlja nakon remija u prethodnom kolu s Lipikom 1:1 kao vodeća momčad na ljestvici s 23 osvojena boda putovat će na gostovanje u Slobodnicu kod istoimenog domaćina koji je u jedanaest odigranih kola prikupio petnaest bodova.

Oglas

Zadrugar iz Oprisavaca nakon pet uzastopnih slavlja nalaze se na diobi prvog mjesta s 23 boda, a u sklopu dvanaestog kola domaćini su Jakšiću koji je u posljednjem kolu obilježio treću prvenstvenu pobjedu u srazu s Požegom koju su nadvisili s 5:1.

NK Tomislav Donji Andrijevci nakon prošlotjednog poraza od Psunj Sokola u Okučanima 1:3 priliku za iskupljenje traže u susretu s posljednjeplasiranim Papukom iz Velike koji na kontu nakon jedanaest odigranih susreta ima četiri osvojena boda.

Četvrtoplasirani Slavonac iz Nove Kapele s 19 bodova s dvije pobjede u nizu nad Hajdukom iz Pakraca i Slobodnicom ulazi u susret s Mladosti iz Sibinja koja je s učinkom od osam bodova trenutno dvanaestoplasirana momčad prvenstva.

Hajduk iz Pakraca također s devetnaest bodova nakon pobjede u prošlom kolu nad Mladosti iz Sibinja 2:0 gostuje u Požegi kod istoimenog domaćina koji nakon tri uzastopna poraza zauzima deveto mjesto na prvenstvenoj ljestvici s petnaest bodova.

Šestoplasirani Lipik nakon remija u Bukovlju jedna je od tri momčadi s devetnaest bodova na kontu, a u susretu dvanaestoga kola domaćin je Dinamu iz Vidovaca koji je u posljednjem kolu obilježio drugu prvenstvenu pobjedu slavljem u domaćem ogledu sa Sikirevcima 2:0.

U susretu momčadi koje na ljestvici dijeli jedan prvenstveni bod, susrest će se osmoplasirani Sikirevci i sedmoplasirani Psunj Sokol iz Okučana. Momčadi u suprotnom raspoloženju ulaze u susret, naime Sikirevci u susret ulaze nakon tri uzastopna prvenstvena poraza, dok je Psunj Sokol iz Okučana u proteklom kolu slavio u susretu s Tomislavom 3:1.