MŽNL SB-PŽ: Sraz u Jakšiću, Slobodnica dočekuje Tomislav!

Subotnji dio programa donosi ogled u proljeće izvrsnog Jakšića kojem stiže Slavonac iz Nove Kapele, Lipik dočekuje Sikirevce, dok će u nedjeljnim uzbuđenjima između ostalih snage odmjeriti Slobodnica i Tomislav! Tri su susreta po rasporedu u subotu, dok su tri ostala ogleda zakazana za nedjeljni dio programa, svi po rasporedu od 17:00!

Oglas

Oglas

Petoplasirani Jakšić s trideset i devet bodova na kontu nakon osme prvenstvene pobjede nad Papukom 1:0 ugostit će u subotnjem programu na domaćem travnjaku Slavonac iz Nove Kapele, svoga susjeda na ljestvici koji u susret ulaze s četiri boda više od svoga domaćina, ukupno trideset i tri!

Oglas

Uoči ovog kola šestoplasirani Lipik pokušat će isprati visoki poraz iz Donjih Andrijevaca u susretu dvadeset i prvog kola gdje će snage odmjeriti sa Sikirevcima koji su u posljednja dva susreta remizirali u domaćem dvoboju s Tomislavom i gostujućem u Novoj Kapeli, a u susret ulaze s bodom manje od Lipika, ukupno dvadeset i osam.

Posljednjeplasirani Papuk s deset bodova u Velikoj traži bodove za bijeg s dna ljestvice. Nakon što je solidno ušao u proljeće u posljednja dva susreta obilježio je dva vezana poraza, a iskupljenje traži u domaćem srazu s Hajdukom iz Pakraca koji u susret ulazi s dvadeset i pet bodova nakon prošlotjednog domaćeg poraza od Psunj Sokola.

U Okučanina drugoplasirani Psunj Sokol s dvije uzastopne pobjede (domaća nad Jakšićem 1:0 i gostujuća u Pakracu 0:2) dočekat će Mladost iz Sibinja koja je s četiri uzastopna slavlja u odličnoj formi pobjegla momčadima s dna ljestvice i priključila se borbi u sredini ljestvice.

Dinamo će u Vidovcima tražiti prve proljetne bodove a ujedno i bitne bodove za ostanak u ligi u nedjelju kada će ugostiti jedanaestoplasiranu Požegu s dvadeset i dva boda na kontu. Požega također ima imperativ dobrog rezultata obzirom da u susret ulaze nakon tri uzastopna poraza s kojima su i pali do jedanaeste pozicije.

Uoči ovog kola devetoplasirana Slobodnica s osvojenih dvadeset i šest bodova ugostiti će četvrtoplasirani Tomislav iz Donjih Andrijevaca koji u susret ulaze s trideset i pet bodova nakon visoke 6:0 pobjede nad Lipikom.