MŽNL SB-PŽ: Lipik traži nastavak serije, Tomislav po iskupljenje!

Za vikend ponovno nas iščekuju uzbuđenja u MŽNL SB-PŽ, ovoga puta u okviru petog kola! Nakon četiri kola vodeći Lipik domaćin je Požegi, dok će Tomislav tražiti iskupljenje na domaćem terenu protiv Slavonca iz Nove Kapele. Četiri susreta biti će odigrana u subotnjem programu, dok su preostala tri na rasporedu u nedjelju. Svi susreti na rasporedu su od 16:30!

Oglas

Oglas

Nakon četiri prvenstvena kola prvoplasirana momčad NK Lipik 1925 koja je u četiri kola obilježila učinak od tri pobjede i neriješenog ishoda, u sklopu petog kola ugostit će NK Požegu koja je u četiri odigrana kola osvojila šest bodova uz učinak od dvije pobjede i dva poraza.

Oglas

Trenutno drugoplasirani Tomislav iz Donjih Andrijevaca nakon poraza u Oprisavcima iskupljenje traži u subotnjem ogledu sa Slavoncem iz Nove Kapele koji u susret ulazi sa sedam bodova na kontu.

Slavonac iz Bukovlja koji je također sezonu otvorio sa sedam bodova, u sklopu subotnjeg programa ugostit će Hajduk iz Pakraca koji je u dosadašnja četiri ogleda obilježio polovičan učinak od dvije pobjede i dva poraza.

U sklopu subotnjeg programa sučelit će se trenutno dvanaestoplasirana i jedanaestoplasirana momčad prvenstva NK Dinamo Vidovci i NK Jakšić. Domaćini u susret ulaze sa jednim bodom kojeg su ostvarili prošlo kolo, dok ih je Jakšić skupio dva.

Slobodnica je također uz tri pobjede obilježila i prvi poraz protekloga vikenda, a u ovom kolu u goste im dolazi Mladost iz Sibinja koja je u četiri susreta na učinku od jednog osvojenog prvenstvenog boda.

Zadrugar iz Oprisavaca nakon dvije uzastopne pobjede gostuje u sklopu nedjeljnog programa kod momčadi NK Sikirevci koja u ovo kolo ulazi nakon poraza od Požege u prošlom kolu sa 0:2.

Psunj Sokol iz Okučana koji je u četiri kola obilježio učinak od dvije pobjede te po jednog neriješenog ishoda i poraza u sklopu nedjeljnog programa petog kola tražit će bodove u ogledu sa Papukom iz Velike koji je svoj prvi bod osvojio u okviru proteklog kola u remiju sa Dinamom Vidovci.